Diferenciál honda crv
Moderátor: yogifrenk
Diferenciál honda crv
CHlapci ahoj poradi mi někdo mam hondu crv a při pravem rejdu mi hučí diferak v zadu zni to jako kov na kov poradi mi někdo co stím jeto 99 rok 2.0l jinak při normalni jizdě mi to neděla už jsem měnil i olej v zadu koupil jsem ho ve škodovce a pořad stéjne děkuji za odpověd
Diferenciál honda crv
cau chlape,jsou tady dve veci:1.bud jsi pouzil spatny olej,pouziva se vetsinou do automat.prevodovek,ale kvalitni.2.us mas chyceny diferak a olej jsi menil pozde,ja bych zkusil vymenit za jiny,nebo nejakeho dobreho servisaka,mel by to poznat podle zvuku,pokud dela čtyřkolky
čtyři nohy je jistota s hondou cr-v r.v.97 LPG 95kw
Diferenciál honda crv
Ahoj. Už jsem to tady někde psal, že olej měnit pouze originál HONDA! Jiné oleje mohou difernciál poškodit. Zkus tedy zajet do Hondy a koupit si v servisu originál. Snad to pomůže. Martin
Honda CR-V 1999 "cvrček"
Diferenciál honda crv
souhlas s cvrckem, na tydle věci je Honda tradičně choulostivá
Honda CR-V 1998 94kW
Diferenciál honda crv
Ahoj tak schodou okolností olej do diferaku jsem kupoval v pondelí origo honda cena za litr 380kč jinde jsem ho nesehnal tak ted už jen vyměnit
Diferenciál honda crv
zderec chlapci.Vím, že jsem tady dlouho nic nenapsal.Ale mám dotaz.Nevíte někdo čím to může být.Zatím sem se na to moc nedíval.Ale když jedu a vytačí se motor jdou zvuky jak šustění asi od kardanu.při otáčkách tak 2 tis.to nedělá.Když vyšlápnu spojdu a vytočim motor tak taky nic.Tak to tipuju někde tam.A jak přidám plyn a pustím ozve se cvaknutí.Co to teda bude? Díky za všechny rady