fota mazlíkú
Moderátor: yogifrenk
fota mazlíkú
ten cerveny kardan vypada dost dobre
čtyři nohy je jistota s hondou cr-v r.v.97 LPG 95kw
fota mazlíkú
ju jde to ale porad chybi ten ram ne a ne ho sehnat a novej jem min. 10tis.
fota mazlíkú
Koukej na lestenou ocel,nerez je nehorazne drahy,ani ti nebudu psat,na kolik vysel ten muj,koupe stoleti
fota mazlíkú
Tak kolik rekni. Sel bytam z dvojkovi
fota mazlíkú
Mam ho za 1000kc je z iveca,po mensi uprave sedi jak origo,je to lestena nerez,v dobrou dobu na dobrem miste
fota mazlíkú
Dneska jsem cestoval s nadměrným nákladem. Kanoi jsem přikurtoval 4 kurtnama, na koncích ještě gumicukama a bez problému jsme jeli do 100km/h. Dalo by to víc, ale nechtěl jsem to pokoušet. Byl z toho ale hroznej kravál. Asi jak se tam v lodi točí vzduch. Příště otvor do lodi nějak neprodyšně zakryju.
- Přílohy
-
- orlice.jpg (209.65 KiB) Zobrazeno 12996 x
Honda CR-V 1998 94kW
fota mazlíkú
skus montazni penu to byl vtip,vypada to dobre,skoro jako obojzivelnik
fota mazlíkú
Ahoj všem. Připojuji fotku do kategorie "Obojživelník"
- Přílohy
-
- Slovinsko-102a.JPG (35.7 KiB) Zobrazeno 12955 x
Honda CR-V 1999 "cvrček"
fota mazlíkú
Ahoj, na jakou řeku jste si vyjeli?
Jo, jinak ten kravál je pravděpodobně způsoben třepotem těch stahováků (nemyslím ty volné části) o laminát ve vyšší rychlosti, ale nenapadá mě jak to pořešit :/
Jo, jinak ten kravál je pravděpodobně způsoben třepotem těch stahováků (nemyslím ty volné části) o laminát ve vyšší rychlosti, ale nenapadá mě jak to pořešit :/
Honda CR-V 1998 94kW
fota mazlíkú
Ahoj chlape,mel bych zajem o tve podlozky,bylo by mozne?vcera jsem se vratil z beskyd a docela by se mi to hodilo trosku vic zvednout,nemam dilnu,tak si to nemuzu vyrobyt sam.díkmates5710 píše:zdravim všechny po dlouhý době a konečně dávam fotky jak jsem zvednul cvrčka je to o 4cm posudte sami