fota mazlíkú
Moderátor: yogifrenk
fota mazlíkú
já tam mám místečko,ostříkovac světel mám mezi sedadly v rosprasovaci a sterku ve dveřích
čtyři nohy je jistota s hondou cr-v r.v.97 LPG 95kw
fota mazlíkú
kutil,ahoj draku :)ta nad kontrolkama je dioda alarmu s centrálem a na levé straně je lpg spínač s kontrolkama hladiny plynu signalizace plynu a benzínu :)je tam toho hodne,mám to rád :)musí být hodne kontrolek a budiku,potom jsem spokojený
fota mazlíkú
To ja mám také rád když všechno krasně svítí a funguje,ale ptal sem se jestli když rosvítíš světla se ti rosvítí mimo budíků a středoveho panelu také spínače varovnych světel,mlhovky?
fota mazlíkú
taky to svítí,ale to mi nestačí chtel jsem přímo ať svítí to co zapnu a us to mám konečně
fota mazlíkú
tak jsem si dal taky denni svícení
- Přílohy
-
- IMG_0020.JPG (194.06 KiB) Zobrazeno 6306 x
-
- IMG_0021.JPG (185.24 KiB) Zobrazeno 6306 x
fota mazlíkú
krasne,tak to ti asi skončilo bahno co?
fota mazlíkú
to doufám ne.Nikam jinam sem je nedostal.Chtěl jsem je dát do mřížky chladiče,Ale nesplňuje to pak vyhlášku.Tak jsem je vsadil do nerezového účka,abych je trošku ochránil.Zítra plánuju,že vemu mladýho a crvečko trošku zablbnout v bahně.Tak uvidíme
fota mazlíkú
Ahoj Davide je to pěkné,ale jestli se někde zapomeneš a může to být vyšší obrubník tak si jdeš pro nový
fota mazlíkú
to doufám nééééééééééé.Je to jediný misto kam to šlo.nechtěl jsem dávat pryč mlhovky a kupovat kulatý bývá tu často mlha a do práce jezdím lesem.ty světla byla dobrá koupě.Ale pak jsem řešil kam je dát.Zítra to nafotím líp.Myslím,že by mohly něco vydržet
fota mazlíkú
To víš že neeeeeeeeeeeeeee musíš opatrně