pokec o vsem zajimavem i jen tak
Moderátor: yogifrenk
tak tuto správu musím před ženou ututlat,protože ji us na přehradu rozkoš nikdy nedostanu
čtyři nohy je jistota s hondou cr-v r.v.97 LPG 95kw
to se nemusíte obávat takové ryby se drží ´daleko a v tišinach mají rády klid ale, koukam že se odmlčel Bert
hele nezoufej,ten se teť někde sluní :)mám pocit že předtím psal ,že jak dá do kupy cvrcka tak jede na dovolenou a že doufá,že to do té doby stihne,uvidime,snad se nepletu
Tak dovča to mi nějak uniklo ja plánuju cestu do již. čech mam tam šváru tak mrknem na rybky
ja us mam po nich a muzu rict,ze jsem si letos s rodinkou docela dobre uzil:)
vypadá to,jako by měli vsichni na toto fórum zákaz ty jo,kde jste všeci
ahoj taky skoukam že píšeme akorát my dva ani Bert se neozve, že by měl tak dlouhou dovču?
doufam že ne sakra,nebo mu padlo pc,ale to je mala pravdepodobnost,cert vi co se deje zvlastni
Nevíš náhodou kde se dá koupit nebo objednat tu imitaci dřeva na přístrojovou desku? Já nejsem pro nějaký kýče ale tohle je docela zajímavý docela to ovzláštní co si otom myslíš?
abych ti rekl pravdu,me se to hodne libi,najdes to na netu ale ja to nehledal,tak ti nemuzu ani poradit kde,toto je pecka http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... rd/9012079 pecka co,myslim tu palubku i kdyz to auto taky pecka