pokec o vsem zajimavem i jen tak
Moderátor: yogifrenk
Bert:;us se ti to krati co zitra je tvuj den D-CRV
čtyři nohy je jistota s hondou cr-v r.v.97 LPG 95kw
Jo jo mám noční ale jsem jak na trní už se nemůžu dočkat , jsem jak malý kluk který čeká na dárky pod stromečkem .
Ten systém LPG co tam máš tak vše funguje jak má? Právě se rozhoduji jaký systém tam nechám zabudovat. Když to máš v kapse tak to ji máš 40litrů viď.
Ten systém LPG co tam máš tak vše funguje jak má? Právě se rozhoduji jaký systém tam nechám zabudovat. Když to máš v kapse tak to ji máš 40litrů viď.
Bert 68 s CR-V 98
.ani se ti nedivim,uplne te chapu byl jsem stejny,nadrz je 30ka vetsi se tam nevleze,ale zase ti to nezabere misto a reserva je tam kde ma bit,hol vyhoda cvrcku jo a ten stul tam mam taky takze parada,ten sistem co mam ja je perfektni,litam s nim tusim us rok a naprosto v pohode,nechal jsem si to seridit tak neco mezi usporou a vykonem,o nic se nestaras,je to plna elektronika
Tak to je super podívám se kdo v okolí tento systém montuje.
Bert 68 s CR-V 98
kukni a dej pak vedet cenu,mam pocit ze ten sistem co mam jsem tady us psal,skoda ze nejsi z moravy,mam kamarada ktery mi to delal a dalo by se s nim snad domluvit a kdyby jste prijeli i s KUTILEM najedno,tos to by byl s toho kolegi jezisek
No to by byl pěkný výlet .
Ještě se zeptám máš to se sekvenčním vstřikováním plynu že? Potom je tam ještě s centrálním směšovačem. Po pravdě nevím jaký je v tom rozdíl .
Bert 68 s CR-V 98
jasne,pekne kazky valec vlastni vstrik a mam tam jeste pridane primazavani pod ventily,pac plyn je suchy a navic ten olejik cisti od usazenin a karbonu a chladi takze v podstate jako bys jezdiL na benzin
BERT:::: tak co,us,nebo jeste ne
Tak už ji mám doma . Ráno jedu na přihlášení potom na nákup rozvody atd. už to mám vše zamluvené.
Jediné co mě trošku zarazilo cestou tak předek nějak mlátí ale doufám že to budou jen sil. bloky popřípadě s tím udělám rovnou čepy abych měl klid. No a musím si sehnat nějaké dobré gumy mám na tom teď nízko profily a to určitě čepy trpěly .
Jediné co mě trošku zarazilo cestou tak předek nějak mlátí ale doufám že to budou jen sil. bloky popřípadě s tím udělám rovnou čepy abych měl klid. No a musím si sehnat nějaké dobré gumy mám na tom teď nízko profily a to určitě čepy trpěly .
Bert 68 s CR-V 98
tak konecne mas mazlika doma to co popisujes budou urcite cepy,je to suv a to je delane spis na balony a ne na nizkoprofil,je ale pravda,ze to vypada dobre snad to nebudes mit tak strasne a budou to jen cepy,tak te teda jeste jednou vitam mezi nas SU-večaky