Vymena naplni
Moderátor: yogifrenk
Vymena naplni
KUTIl......hoj chlape,nestii jsem to,ale neves hlavu,zanedlouho budu naplne menit tzn.zjistit to musim,ale co se tyce motoroveho,tak jsem doleval plnou syntetiku 5w40 tusim ze mogul a splnuje normu 5001 doufam ze to je presne cislo,ale jak rikam zajedu tam a zjistim to presne,jinak 5L me vyslo na 510kc v akci a mimo akci 780kc mam tam jeste malou slevu,je to bes filtru0 tusim ze mogul a splnuje normu 5001 doufam ze to je presne cislo,ale jak rikam zajedu tam a zjistim to presne,jinak 5L me vyslo na 510kc v akci a mimo akci 780kc mam tam jeste malou slevu,je to bes filtru
Naposledy upravil(a) yogifrenk dne pát 29. črc 2011 21:16:13, celkem upraveno 1 x.
čtyři nohy je jistota s hondou cr-v r.v.97 LPG 95kw
Vymena naplni
hoj chlape takze mot.oil :API SM/CF 5w40 plne synteticky plni normy ACEA A3/B3/B4,VW 502 00/505 00,MB 229,3, BMW LL-98 ,GM LL-B-025 ,RENAULT RN 700,RN 710,PORSCHE vycerpavajici
Vymena naplni
Ahoj yogifrenku opravdu vyčerpávající odpověd jsem normálně nahlodanej stou plnou syntetikou
5w40 měl sem dojem že tam mám 10w40 prohlížel sem servizku a nikde sem to nenašel jak to zjistit?
5w40 měl sem dojem že tam mám 10w40 prohlížel sem servizku a nikde sem to nenašel jak to zjistit?
Vymena naplni
cauec,hele,pokud tam nemas stitek,tak nemas sanci zjistit,co tam mas,ta plna sintetika je lepsi,rospousti to karbon a netvori se tam usazeniny s mineralu,jeste zjistim ten prevodovy a ten diferak
Vymena naplni
čau a mužu tam dát plnou syntetiku 5w40 když tam mám možná 10W40?
Vymena naplni
ahoj,budes menit horsi za lepsi,ja sam nevim co jsem tam mel,ale pro klyd duse se zeptam kolegy ktery oleje prodava a docela tomu rozumi,ma katalogy tak to zjisti co honda doporucuje a co zakazuje tak jeste vydrz nes to vymenis ju
Vymena naplni
ahoj chlape takze ,do zadniho diferaku patri olej s oznacenim TQ-D pouziva se i do automatickych prevodovek,do prevodovky s rozvodovkou se pouziva olej s oznacenim 75W-90 API GL-4+ VW G 052 911/VW 501 50,Castrol a podobne.,je skoda,ze se neda pouzit stejny olej co se dava do prevodovky tak i do diferaku,hold japonska precisnost
Vymena naplni
Ahoj yogifrenku děkuju za to olejové info včera jsem objednal čepy na přední stabilizator klepe mi levá strana ale ty čepy nestojí moc 212kč jeden
Vymena naplni
no problemo chlape,uvidis,ze po vymene cepu se to sklidni jak hrom
Vymena naplni
Ahoj yogifrenku konečně mame dosekano tak bude vice času na pokec tak baterka došla je to B32 bezudržbová VARTA čepy take vyměnil a je to super ještě vyměna oleje v zad. diferaku a začnu šetřit na plyn