pokec o vsem zajimavem i jen tak
Moderátor: yogifrenk
jo ja vim,ale nemam to kdy udelat ,sam vydis jak to vypada venku,musim tet resit druhe auto,je v haji termostat,tak ho dbudu dnes mnenit a cvrcek je rvac,musi jeste vydrzet i kdys to startovani za studena trosku boli
čtyři nohy je jistota s hondou cr-v r.v.97 LPG 95kw
tak dneska zvedam zadek u cvrčka o 4cm podstiví a je to akorat
- Přílohy
-
- podložky.jpg (99.98 KiB) Zobrazeno 12153 x
mates::popis a nafot at mame predstavu,jak to ma vypadat,hlavne to nafot pred a po cely auto
Hele kluci,to jste vseci na dovolene nebo co
Jn, je tu nějak mrtvo . Pochlubte se, co jste naposled pokutili na autě. Já teď v červenci měnil olej a řemeny a chystám se pořešit to zatejkání vody dovnitř, ale pořád nemůžu najít, kudy to tam teče :/
Honda CR-V 1998 94kW
Tak pánové já se svámi loučím hlavně s yogim cvrček prodanej tak všem přeji hodně km. bez poruch a nehod
Kutil: co se stalo chlape ze jsi cvrcka prodal?
Duvod prodeje je spotřeba jezdím často do jižních čech a každá cesta 1500kč myslím tam a zpět a montaž LPG drahá investice. Jinak nemužu crvečko vynachválit až na tu spotřebu. Koupil sem alhambru 1,9tdi je to velky a spotřeba 6l tak jezdím za polovinu. Vím není to čtyřkolka ,ale mě to stačí.
Kuti::souhlasim,mam ford Galaxy a spotreba 5,88 do italie a z-5,dnes jsem se vratil a bylo suuuper :mrgreen:http://www.ford-galaxy.cz/index.php mrkni se tady,najdes me tady take
co s vama je vsema? ze by jste jeste litali nekde po CHorvatech ?